Award Inclusieve Onderneming 2018

30 Nov 2018

“Ik kan niet uitleggen aan mijn medewerkers wat deze award betekent, want we voelen dat aan als zo normaal in ons bedrijf. Voor ons is diversiteit geen streefdoel, maar een basisbegrip.”

Zaakvoerder Christophe De Mey van GOMAD, winnaar van de allereerste Award Inclusieve Onderneming

Het Antwerps bedrijf GOMAD is de winnaar van de Award Inclusieve Onderneming 2018 die de Werkplekarchitecten op 29 november voor de eerste maal uitreikten. Ze werden gekozen uit zeven genomineerde bedrijven. Ook Compaan werkte mee aan enkele kandidaturen, waarvan Beauprez Service Residenties de shortlist haalde.

Ambassadeurs van inclusief ondernemen
Zeven genomineerde bedrijven staan nu klaar om ‘game changers’ te worden voor het inclusieve werken en ondernemen. Door waardig werk te propageren dragen ze hun steentje bij tot de daling van het armoederisico, tot levenslang leren en tot de vermindering van ongelijkheid (duurzame ontwikkelingsdoelstellingen – SDGs).


 
 
 

Inclusieboek 2018
Tijdens het uitreikingsevent werd tevens het ‘Inclusieboek 2018’ voorgesteld. In dit boek vind je onder meer getuigenissen van de zeven genomineerden. Ook de Werkplekarchitecten – waaronder Compaan – stellen zich er kort in voor. Belangrijke begrippen als inclusief ondernemen, de processtappen ernaartoe en storytelling worden uit de doeken gedaan.