3ClicksAway | Divers talent origineel in de kijker

 
3ClicksAway zet werkzoekenden op een positieve, aantrekkelijke en bondige manier in de schijnwerpers van potentiƫle werkgevers. Drie maal klikken volstaat!

Gescreende kandidaten
Het gaat over gescreende kandidaten die door een begeleider klaar zijn bevonden voor een job. Deze begeleider staat dus garant voor de directe inzetbaarheid van de kandidaat.

Hoe werkt het?
Alle contacten verlopen via de begeleider. Hij of zij plaatst de werkzoekende op de website en is de contactpersoon voor de werkgever. Werkzoekenden kunnen zelf aan de slag met hun profiel. Zij kunnen dit mailen naar werkgevers of op een eenvoudige manier verspreiden via sociale media (link naar hun profiel).

Zelf werkzoekenden in de kijker zetten?
3ClicksAway streeft naar een uitbreiding over heel Vlaanderen. Compaan draagt haar steentje bij voor provincie Oost-Vlaanderen. Interesse? Contacteer Marieke Eggermont T 09 266 18 10 E marieke.eggermont@compaan.be

Een initiatief van Werkvormm in samenwerking met Compaan, Groep INTRO en Mentor. Samen kunnen we werkgevers sterke, gemotiveerde kandidaten voorstellen in verschillende sectoren in vrijwel heel Vlaanderen.