Rentree – Werken na kanker

7 Sep 2017

Terug gaan werken na kanker is geen evidentie. Veel mensen botsen op obstakels en zitten met vragen, twijfels en onzekerheden. In Rentree gaan we samen op zoek naar antwoorden op die vragen. Mensen met kanker krijgen gratis de nodige ondersteuning bij hun werkhervatting of zoektocht naar een nieuwe, passende job.

Interesse?
Bezoek www.rentree.eu of bel 0487 90 74 80.

 

Rentree is een project van de GOB’s (Centra voor Gespecialiseerde Opleiding, Begeleiding en Bemiddeling – waarvan Compaan 1 is) met de financiële steun van Kom op tegen Kanker.
 
 


Als werkgever op zoek naar ondersteuning bij de re-integratie van werknemers die te maken kregen met kanker? Compaan heeft een trainingsaanbod (‘in company’ & open aanbod) dat een antwoord biedt op uw vragen. Liever advies op maat van uw bedrijf? Dan kan u een beroep doen op onze consultant. Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker. Meer info via www.compaan.be/kom-op-voor-werk-bij-kanker/ | ‘Kom op voor werk bij Kanker’ is een project van Kom op tegen Kanker met de medewerking van FeGOB.