STEP – Ongekend talent

28 Mar 2018


 
 
 
 
 
 
 

Op 27 maart gaf Compaan samen met WEB, Groep Intro en Manpower de aftrap van STEP, een uniek tewerkstellingsinitiatief. We bundelen onze krachten om inclusief, maatschappelijk verantwoord ondernemen en economisch rendement samen te brengen. STEP legt de focus op tewerkstelling van kandidaten met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’. We begeleiden werkzoekenden intensief voor, tijdens en na hun interim-opdracht. Dit om hun kansen op duurzaam werk te vergroten. Voor bedrijven betekent deze aanpak een toegang tot een nog ongekende bron van talent.

Inclusie op de arbeidsmarkt: het moet van beide kanten komen
“Zowel werkzoekenden als werkgevers staan soms ver af van de huidige realiteit op de arbeidsmarkt. In het STEP-project brengen we beiden actief samen en zetten zowel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, als werkgevers belangrijke stappen naar elkaar.”


Het partnership met Manpower betekent dat we vanaf nu heel makkelijk een flexibel interimcontract kunnen aanbieden als aanvulling of alternatief voor het huidige aanbod van stages. Meer weten? Contacteer Kaat Pauwels T 09 321 82 53 E step@manpower.be of bezoek www.compaan.be/project/step/.

In de pers