• Referentiebewijs Inclusieve Onderneming

  15 May 2017

  Compaan bezorgde klant-bedrijven die zich in 2016 hebben ingezet om mensen in te schakelen op de arbeidsmarkt via aanwerving en/of werkplekleren begin mei een ‘Referentiebewijs Inclusieve Onderneming’. Als blijk van waardering, want dit vraagt van hen een investering in tijd en moeite. Bij klant Home Thaleia is het referentiebewijs alvast goed aangekomen:   

  “Home Thaleia ontving van Compaan een referentiebewijs Inclusieve Onderneming! Home Thaleia blijft er, ondanks zijn kleinschaligheid, voor kiezen om mensen met een ‘arbeidshandicap’ via diverse stage-formules te laten proeven van een job in de zorgsector. Het is fijn daarvoor deze erkenning te ontvangen.”

  www.facebook.com/homethaleia/

   
   
   
  Het referentiebewijs legt ook de link met de Sustainable Development Goals: de 17 doelstellingen opgesteld door de Verenigde Naties voor een duurzame ontwikkeling van de wereld. Als inclusieve onderneming leggen ze hieraan hun steentje bij.

  Meer weten? Mail info@compaan.be of bel 09 266 18 10.


  Een initiatief van Sterpunt Inclusief Ondernemen – De Werkplekarchitecten
  Ditzelfde referentiebewijs wordt door de verschillende Werkplekarchitecten in Vlaanderen – waarvan Compaan 1 is – uitgereikt aan hun werkgevers-klanten.
  http://dewerkplekarchitecten.be
   

 • Kom op voor werk bij Kanker

  28 Apr 2017

  Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker – hetzij omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen, hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken.

  Wij helpen u het verschil maken
  Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker? Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team? Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting? En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

  Icon ArrowOns trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen
  in company / open aanbod

  Onze training omvat twee modules van telkens een halve dag:

  • Module 1: Wat is kanker? Welke impact heeft kanker op uw werknemer? Hoe gaat u daar in uw bedrijf of organisatie mee om?
  • Module 2: Hoe zit het wetgevend kader rond re-integratie in elkaar? We informeren u over het re-integratietraject (op beleidsniveau en individueel niveau) en geven concrete handvaten om er mee aan de slag te gaan.

  Icon ArrowAdvies op maat van uw bedrijf
  consultancy

  Wilt u advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf? Onze consultant begeleidt u bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid waarbij u proactief inspeelt op de impact in uw bedrijf wanneer medewerkers geconfronteerd worden met kanker. Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker. Contacteer Annemie Merckx voor advies op maat: Annemie.Merckx@compaan.be, 09 266 18 10.


  Meer weten? Contacteer Ann Bodyn: Ann.Bodyn@compaan.be, 0492 73 94 27


  Kom op voor werk bij Kanker is een project van Kom op tegen Kanker met de medewerking van FeGOB.