• Vacature | Arbeidsconsulent jongeren voor Take Off

  21 Jun 2018

  Voor ons team in Sint-Amandsberg (Gent) zoeken we een ‘Arbeidsconsulent jongeren voor Take Off’ – onbepaalde duur. Je legt actief contact met jongeren die het moeilijk hebben om hun leven op de rails ter krijgen en die baat hebben bij intensieve ondersteuning in hun zoektocht naar een geschikte plaats op de arbeidsmarkt.

  Meer info over deze vacature vind je via www.compaan.be/vacature/arbeidsconsulent-jongeren-voor-take-off. Solliciteren kan tot en met 5 juli 2018.

   
   

 • Openingsfeest UCO-site

  18 Jun 2018

  Op zaterdag 16 juni 2018 zetten de bedrijven op de UCO-site en het Balenmagazijn de deuren open. Stad Gent gaf in 2012 de opdracht om deze oude fabriekssite te herontwikkelen tot een bedrijventerrein voor de sociale economie. Intussen namen vijf sociale economiebedrijven er hun intrek. Compaan kon – als sociaal economiebedrijf – niet ontbreken op dit openingsfeest! Het werd een namiddag vol informatie en animatie. Compaan catering en de Sociale bakkerij Compaan verzorgden een stand met hapjes, de Compaan schoonmaakdienst was van de partij met nieuwe poetsfietsen,…

  Op de tweede verdieping van het Balenmagazijn wordt het Loopbaancentrum Sociale Economie voor werknemers uit de sociale economie ontwikkeld, met steun van de provincie Oost-Vlaanderen in kader van het project Arbeidszorg. Compaan was aanwezig bij de voorstelling van dit loopbaancentrum. Tijdens een workshop kreeg men uitleg over het loopbaancentrum, men kon langsgaan bij een styliste, een foto laten maken en zijn/haar cv laten ‘pimpen’. Compaan gaf er ook meer specifiek informatie over het doorstroomtraject: we ondersteunen werknemers uit de sociale economie die ‘doorstroomklaar’ bevonden zijn in het vinden van een job op de reguliere arbeidsmarkt.


   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   
   

 • 1001 referentiebewijzen voor Inclusieve Ondernemers

  8 May 2018

   

   

   

   

   

   
  Compaan was erbij op 7 mei: de uitreiking van referentiebewijzen voor ‘Inclusieve Ondernemers 2018’ georganiseerd door Sterpunt Inclusief Ondernemen. 347 bedrijven zetten in 2017 samen met Compaan hun schouders onder een inclusieve arbeidsmarkt. Dit door hun werkvloer open te stellen voor jongeren en werkzoekenden via stages, werkplekleren,… of hen in dienst namen. Op Vlaams en Brussels niveau haalden De Werkplekarchitecten samen de kaap van 1000 inclusieve ondernemers.

  Nu is het uitkijken naar het bedrijf dat in het najaar de Award Inclusieve Onderneming 2018 binnenhaalt… Uitreiking op 29 november 2018. Meer info: www.inclusiefondernemen.be
   
   


   
   
  Vier duurzame ontwikkelingsdoelen staan centraal: armoede bestrijden; levenslang leren; economische groei en behoorlijk werk en ongelijkheid verminderen. Voor minder gaan de inclusieve ondernemingen niet.

 • Compaan maakt de brug

  27 Apr 2018

  Compaan sluit op maandag 30 april 2018. Woensdag 2 mei staan we opnieuw paraat.
   
   
   
   

 • Soirée Marseillaise – Vrijdag 18 mei 2018

  25 Apr 2018

  Tip voor een leuke avond uit op vrijdag 18 mei 2018: Le Petit Botanique, het Gents restaurant van Compaan, houdt een Soirée Marseillaise ☀☀☀

  Op het menu:
  APÉRO | Ricard 3,5 euro
  À MANGER | Bouillabaisse met toast en rouille 18 euro/pp

  À bientôt! Kammerstraat 19, 9000 Gent (zijstraat Vrijdagmarkt) van 18u tot 22u.

  Laat weten of je komt via de > Facebook-eventpagina of stuur een mailtje naar info@lepetitbotanique.be.

  Meer info is ook te vinden op www.lepetitbotanique.be.

 • Compaan Eeklo zoekt jou!

  13 Apr 2018

  Compaan breidt haar werking in het Meetjesland uit! Wij zoeken een ‘Arbeidsconsulent Eeklo-Gent’ – voltijdse tewerkstelling, onbepaalde duur.

  Meer info over deze vacature vind je via compaan.be/vacature/arbeidsconsulent-eeklo-gent//. Solliciteren kan tot en met 27 april 2018.
   

 • Ga voor een job als chef-kok

  12 Apr 2018

  Heb jij een hart voor koken? Ons team in Sint-Amandsberg (Gent) zoekt een ‘Werkleider Chef-Kok’ – voltijdse tewerkstelling, onbepaalde duur.

  Meer info over deze vacature vind je via compaan.be/vacature/werkleider-chef-kok/. Solliciteren kan tot en met 30 april 2018.
   
   
   

 • GO4METAL komt naar het Waasland | Infosessie 26 april, Sint-Niklaas

  12 Apr 2018

  TOFAM Oost-Vlaanderen komt met het screeningsproject GO4METAL terug naar het Waasland! MetaalMatch/GO4METAL is een opleidings- en begeleidingsaanbod van het sectorfonds TOFAM Oost-Vlaanderen in samenwerking met VDAB en Compaan.

  Via het screeningsprogramma GO4METAL helpen we werkzoekenden zicht krijgen op hun skills en mogelijkheden om in de sector metaal en technologie aan de slag te gaan. In een gevarieerd programma maak je kennis met de sector via een aantal technische en algemene opdrachten. Je ontvangt uitgebreid feedback in de vorm van een competentierapport gekoppeld aan het VDAB-dossier. Zo kan er goed afgestemd worden naar verdere opleiding.

  Wanneer & waar
  Infosessie GO4METAL: 26 april 2018 om 13u30 te CC VDAB – Baron d’Hanisstraat 44, Sint Niklaas. De screening zelf duurt 5 volle dagen: van 14 tot en met 22 mei 2018 | i.s.m. VDAB en PCVO Scheldeland.

  Meer info: www.compaan.be/metaalmatch of contacteer Gaia Defer: metaalmatch@compaan.be of 0478 50 04 05.

 • Je bent sterk in coachen

  6 Apr 2018

  …dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons team in Sint-Amandsberg (Gent) zoeken we een ‘Arbeidsconsulent-jobcoach’ – onbepaalde duur – om werkzoekenden te coachen in hun zoektocht naar werk.

  Meer info over deze vacature vind je via compaan.be/vacature/arbeidsconsulent-jobcoach/. Solliciteren kan tot en met 22 april 2018.
   

 • Gezocht: kok met goede papieren

  3 Apr 2018

  Is koken jouw passie? Compaan is op zoek naar een ‘kok met goede papieren’!

  >> Meer informatie over deze vacature vind je via www.compaan.be/vacature/kok-met-goede-papieren/.
  Solliciteren kan tot en met 10 april 2018.