• Inzicht in je loopbaan bij een kom soep – Een warme actie – 7 december 2018

  30 Nov 2018

  🔥🔥 INZICHT Loopbaanbegeleiding en Compaan houden op 7 december samen een warme actie voor The Big C. Coffee with impact’:

  ✓ Speedcoaching: kort loopbaangesprek (vrije bijdrage)
  ✓ Maaltijdsoep (5 euro)

  Wanneer en waar
  Vrijdag 7 december
  11u30-14u30
  Antwerpsesteenweg 573, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

  Iedereen welkom! Tot dan!

  🔥 INZICHT Loopbaanbegeleiding houdt nog meer warme acties in Vlaanderen:

 • Award Inclusieve Onderneming 2018

  30 Nov 2018

  “Ik kan niet uitleggen aan mijn medewerkers wat deze award betekent, want we voelen dat aan als zo normaal in ons bedrijf. Voor ons is diversiteit geen streefdoel, maar een basisbegrip.”

  Zaakvoerder Christophe De Mey van GOMAD, winnaar van de allereerste Award Inclusieve Onderneming

  Het Antwerps bedrijf GOMAD is de winnaar van de Award Inclusieve Onderneming 2018 die de Werkplekarchitecten op 29 november voor de eerste maal uitreikten. Ze werden gekozen uit zeven genomineerde bedrijven. Ook Compaan werkte mee aan enkele kandidaturen, waarvan Beauprez Service Residenties de shortlist haalde.

  Ambassadeurs van inclusief ondernemen
  Zeven genomineerde bedrijven staan nu klaar om ‘game changers’ te worden voor het inclusieve werken en ondernemen. Door waardig werk te propageren dragen ze hun steentje bij tot de daling van het armoederisico, tot levenslang leren en tot de vermindering van ongelijkheid (duurzame ontwikkelingsdoelstellingen – SDGs).


   
   
   

  Inclusieboek 2018
  Tijdens het uitreikingsevent werd tevens het ‘Inclusieboek 2018’ voorgesteld. In dit boek vind je onder meer getuigenissen van de zeven genomineerden. Ook de Werkplekarchitecten – waaronder Compaan – stellen zich er kort in voor. Belangrijke begrippen als inclusief ondernemen, de processtappen ernaartoe en storytelling worden uit de doeken gedaan.
   
   

 • Nieuw in de bakkerij voor Sinterklaas…

  26 Nov 2018

   Als de herfst opnieuw het land insluipt en de goede Sint is op komst, komt ook de heerlijke geur van versgebakken speculoos je vaak tegemoet. Kaneel, kruidnagel, kardemom, roomboter, oersuiker,… Allemaal geuren en smaken die je waarschijnlijk nu al doen likkebaarden.

  Onze bakker William diepte grootmoeders recept op om je te laten genieten van de authentieke smaak van speculoos. Volledig ambachtelijk bereid is deze biologische speculoos een ware smaaksensatie! De speculoos is verpakt in Sinterklaasverpakking.
   

  Afmetingen: 26 x 10 cm, gewicht: 175 gram.
  Ingrediënten: Tarwebloem 65%*, Rapadura*, Roomboter*, ei*, melk*, speculaaskruiden* (cassiakaneel*, nootmuskaat*, steranijs*, kruidnagel*, foelie*, koriander*, kardemom*), natriumbicarbonaat, bakpoeder (maiszetmeel*, voedingszuur E341i, rijsmiddel E500ii).

                *van biologische teelt.

 • Geschenken doen aan boekensteunen denken…

  8 Nov 2018

  Op zoek naar een origineel (relatie)geschenk? Zoek niet langer! Compaan ontwikkelde in samenwerking met designer Sep Verboom – winnaar van de prestigieuze design award Henry Van de Velde 2017 in de categorie Young Talent – een unieke reeks boekensteunen met de naam ‘Arie’.

  Interesse? Contacteer bernard.cnockaert@compaan.be

   


  De boekensteunen maken deel uit van de collectie ‘Vol+Maakt’. Het resultaat van een intense samenwerking tussen drie designers en twee maatwerkbedrijven, waaronder Compaan. Ambachtelijk, duurzaam, lokaal vervaardigd én ‘sociaal gemaakt’. De samenwerking biedt extra leerkansen voor de sociale economie, het stimuleert een duurzame samenwerking met reguliere bedrijven. > Meer info

 • IBO-dag

  8 Nov 2018

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Compaan is op 8 november 2018 samen met VDAB en GTB op pad in Oost-Vlaanderen naar bedrijven om hen te informeren over de voordelen van IBO (individuele beroepsopleiding): www.vdab.be/ibo.

  Ook K-IBO, een nieuwe IBO-formule, dragen we graag mee uit! Ontdek meer via de > Compaan K-IBO Infofiche of contacteer ons: info@compaan.be – 09 266 18 10

 • A-TIEM wint award ESF Ambassadeur 2018

  24 Oct 2018

  Het A-TIEM valt in de prijzen! Op 23 oktober ontving dit Gentse samenwerkingsverband de award ‘ESF Ambassadeur 2018’. Een mooie bekroning voor de inzet van alle A-TIEM-(ex)-collega’s en de overgave waarmee zij elke dag weer hun werkzoekende deelnemers begeleiden.

  ➡️ Meer info: www.compaan.be/project/a-tiem
   

 • LangZullenWeLezen-trofee

  16 Oct 2018

  *** UPDATE | > Volg hier wie de winnaars zijn ***

    

   

   

   

   

   

  De 10 winnaars van VRT-boekenprijzen ‘LangZullenWeLezen’ krijgen van 22-25 oktober als trofee een mooi beeldhouwwerkje mee naar huis; ontworpen door Sep Verboom i.s.m. medewerkers van onze Compaan-GOCA-site.

  ‘LangZullenWeLezen’ is het leesbevorderingsproject van de VRT, in de plaats van andere vroegere boekenprijzen zoals de Gouden Uil. In 10 categorieën kozen jury’s 10 steengoede boeken. Daarna konden de lezers stemmen: bijna 10.000 brachten hun stem uit. De winnaars worden van 22 tot 25 oktober voorgesteld in het programma ‘Van Gils & gasten’ op Eén.

  www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/10/15/bijna-10-000-kiezers-voor-langzullenwelezen
  www.langzullenwelezen.be

 • Week van de Fair Trade – met Le Petit Botanique

  8 Oct 2018

   

   

   

   

   

   
  Van maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 oktober 2018 doet Le Petit Botanique, het Gents restaurant van Compaan, mee met de Week van de Fair Trade! De producten op de foto worden verwerkt in de lunch 👌 Ontdek hier het weekmenu: lepetitbotanique.be/menukaart

  (H)eerlijk Tafelen in Gent

 • Vacatures | Arbeidsconsulent – Regio Eeklo/Meetjesland en Gent

  4 Oct 2018

  Voor ons team in Eeklo en in Sint-Amandsberg (Gent) zoeken we arbeidsconsulenten – onbepaalde duur, deeltijds. Je coacht werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. Dit doe je door middel van individuele opvolgingsgesprekken, werkplekleren, werkbezoeken bij bedrijven en opvolging van deelnemers in groep. Ben jij geïnteressseerd? Klik op de links voor meer info!
  ➡️ Regio Gent: compaan.be/vacature/arbeidsconsulent-regio-gent
  ➡️ Regio Eeklo/Meetjesland en Gent: compaan.be/vacature/arbeidsconsulent-eeklo-meetjesland-en-gent

  Solliciteren kan tot en met 18 oktober 2018.

 • Vacature | Bakker-Instructeur

  1 Oct 2018

  Wegens een toenemende groei van onze Sociale bakkerij zijn wij dringend op zoek naar een bakker-instructeur, onbepaalde duur – voltijds! Je organiseert en coördineert de bakkerijactiviteiten in afstemming met onze bakker William. Je instrueert en coacht medewerkers in de uitvoering van de toegewezen taken. Je hebt een passie en talent voor brood bakken, bij voorkeur in het maken van authentiek desembrood.

  ➡️ Meer info over deze vacature vind je via www.compaan.be/vacature/bakker-instructeur/. Solliciteren kan tot en met 4 november 2018.