Compaan

Compaan ontving op 18 januari 2019 een WGO-award – een gouden musketon – in de categorie ‘Focussen op waardegericht ondernemen’ voor het project ‘Referentiebewijs Inclusief ondernemen’. Netwerkorganisatie Taborgroep reikte in totaal tien WGO-awards uit aan lid-organisaties die de voorbije twee jaar inzetten op WaardeGericht Ondernemen. AZ Alma in Eeklo was gastheer voor de uitreiking.

Een musketon gebruik je om je vorderingen vast te houden en om met elkaar verbonden te blijven. De Gouden Musketon staat voor die projecten waardoor we samen bergen verzetten. Paul Ongenaert, directeur van de Taborgroep

Een jury met professor gezondheidsethiek Yvonne Denier (K.U.Leuven en Zorgnet-Icuro) en directeur van de Sociale Innovatiefabriek Kaat Peeters beoordeelden de projecten.

Referentiebewijs Inclusief Ondernemen

Compaan beloont bedrijven en organisaties die personen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven met een ‘Referentiebewijs Inclusief Ondernemen’. De jury was lovend over het waarderende van deze aanpak. Elke medewerker is ‘het waard’ om met zijn/haar talenten ingezet te worden. De organisaties worden op hun beurt gewaardeerd met dit Referentiebewijs.

Meer weten?

Marieke Eggermont

Werkplekadviseur marieke.eggermont@compaan.be
0472 78 71 01