Compaan

Le Petit Botanique zoekt een creatieve ondernemer met een origineel en hip food concept!

Le Petit Botanique is het restaurant van Compaan in hartje Gent (zijstraat Vrijdagmarkt). We bieden er werkervaringskansen aan mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. De focus ligt op streek- en seizoensgebonden producten. Het interieur bestaat uit recupmateriaal en borden en bestek komen uit de kringwinkels.

We zoeken een ondernemer met een overeenkomstig DNA die zijn of haar – bij voorkeur al bewezen – concept ’s avonds en het weekend wil toepassen in Le Petit Botanique. Barbara Vanthorre, manager Compaan Food

Voordelen

  • Ligging in het centrum van Gent
  • Aantrekkelijke huurvoorwaarden
  • Volledig uitgeruste professionele keuken
  • Beperkt eigen personeel nodig: mogelijkheid tot samenwerking met het personeel van Le Petit Botanique*

*Het restaurant wordt momenteel uitgebaat van maandag t.e.m. vrijdag van 12u tot 16u.

Stel je kandidaat!

Wil jij graag je food concept realiseren in hartje Gent? Mail je concept en je motivatie om met Le Petit Botanique samen te werken naar barbara.vanthorre@compaan.be. Dit kan tot en met 10 september 2019. Vermeld in het onderwerp ‘Partnership Le Petit Botanique – Naam Voornaam’. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd in de loop van de maand september. Een snelle start is mogelijk!

Wil je de sfeer opsnuiven bij Le Petit Botanique?

Passeer gerust eens tussen 14u30 en 16u (ma-vr) in de Kammerstraat 19 in Gent! Onze kok Joachim staat je met plezier te woord. Of bekijk alvast eens het weekmenu. Voor meer info kan je ook Barbara Vanthorre (manager Compaan Food) contacteren.

Joachim Haemers

Le Petit Botanique joachim.haemers@compaan.be
09 391 92 09

Barbara Vanthorre

Manager barbara.vanthorre@compaan.be
0494 27 05 86
Tags: