Compaan

Loopbaanbegeleiding

⚠️ Vanaf 1 januari 2020 veranderen de voorwaarden rond loopbaancheques. Lees meer >

Loopbaanbegeleiding bevordert het zelfinzicht en vergroot de zelfzekerheid. Het geeft je medewerker de nodige houvast bij het zelf in handen nemen van zijn of haar loopbaan. We werken aan het verbinden van talent, werk en gezondheid.

Dit geeft niet alleen voor je medewerker nieuwe inzichten. Voor jou als werkgever kan het een opening bieden voor een (meer) transparante communicatie over behoeften en noden binnen de job of een heroriëntering naar een andere taakinhoud of job.

Maatwerk

Onze loopbaancoaches werken volledig op maat. Wij kiezen de meest geschikte techniek om competenties, talenten en motivatie verder te ontwikkelen. We maken gebruik van een concreet actieplan.

Ervaren coaches

Onze coaches hebben een uitgebreide opleiding en achtergrond. Ze werken met diverse profielen in verschillende sectoren. Dagelijks staan ze in contact met de werkvloer en kennen de vragen en mogelijkheden van werkgevers en werknemers. Ze hebben een ruime expertise in gezondheidsgerelateerde loopbaanvragen.

Voor wie?

 • Vaste werknemers met meer dan 12 maanden werkervaring
 • Uitzendmedewerkers met meer dan 9 maanden werkervaring
 • Langdurig afwezigen door tijdskrediet, ziekte of ongeval
 • Zelfstandigen en freelancers

Loopbaancheques VDAB

Men kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB. Dat betekent dat wie op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt een persoonlijke bijdrage betaalt van €40. De rest betaalt de overheid. Een loopbaancheque geeft recht op 4u begeleiding, inclusief een vrijblijvend kennismakings- en een nazorggesprek. Om de 6 jaar kan men 2 pakketten van 4u aanvragen.

Meer weten?

Compaan biedt loopbaanbegeleiding aan onder de koepel van Inzicht. Wij zijn actief in de provincie Oost-Vlaanderen. Contacteer onze loopbaancoaches voor meer info!

Vé Noppe

Loopbaancoach ve.noppe@inzicht.be
0475 67 26 04

Marina Loys

Loopbaancoach marina.loys@inzicht.be
0476 78 24 60
 • Loopbaanbegeleiding in de kijker zetten? Contacteer ons! Weet dat dit ook kadert in preventie van burn-out of ziekteverzuim.
  ⋅ Vraag folders of posters voor in jullie personeelsruimte of cafetaria.
  ⋅ We geven vrijblijvend een korte presentatie of workshop voor HR of personeel.
 • Een eerste kennismakingsgesprek voor je medewerker is steeds vrijblijvend en kosteloos.
 • Inzicht-coaches werken vanuit diverse vestigingen en antennepunten in Oost-Vlaanderen.