Compaan

Grootkeukenmedewerker

Je leert basistechnieken in de grootkeuken: snijden, kuisen, voorbereiden, warme en koude bereidingen, dienst aan de toonbank, werken in verschillende distributiesystemen, afwas en werken in een afwasstraat. Je maakt kennis met voedingswaren, materialen en apparatuur.

  • Deze opleiding is
    erkend door VDAB

Algemene vorming

Je krijgt basisvorming in onder meer HACCP (risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen), rugsparend werken, veilig werken, brand- en snijwonden verzorgen, toegepast rekenen, werkorganisatie, keukenterminologie,…

Stage in een bedrijf

Je vervolgt de opleiding met een vacaturegerichte stage op de werkvloer. De stage geeft je de kans om jouw later beroep te leren kennen en ervaringen op de werkvloer op te doen.

Een coach staat je de volledige opleiding bij en volgt je op. Daarnaast bemiddelt deze coach naar werk en helpt je bij het solliciteren. Voor anderstaligen is taalcoaching voorzien (vaktaal en instructietaal), zowel tijdens de opleiding als de stage.

Voor wie?

Deze opleiding is er voor werkzoekenden die willen werken als keukenmedewerker in een grootkeuken en die kortgeschoold, van allochtone afkomst of 50 jaar en ouder zijn.

  12 weken opleiding (ma-do) in een atelier onder leiding van een instructeur + 4 weken stage in een bedrijf.
____Daarna volgen nog maximaal 3 maanden sollicitatiebegeleiding, bemiddeling en nazorg.
  .Compaan, Antwerpsesteenweg 573, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)
   Start opleiding: 10 februari 2020

Interesse? Kom naar de infosessie op 21 of op 23 januari 2020 telkens om 9u bij Compaan in Sint-Amandsberg. Graag een seintje als je aanwezig kan zijn.

Meer weten?

Koen Cazaerck

Trainer koen.cazaerck@compaan.be
0486 56 78 01