Compaan

Grootkeukenmedewerker

Je leert basistechnieken in de grootkeuken: snijden, kuisen, voorbereiden, warme en koude bereidingen, dienst aan de toonbank, werken in verschillende distributiesystemen, afwas en werken in een afwasstraat. Je maakt kennis met voedingswaren, materialen en apparatuur.

  • Deze opleiding is
    erkend door VDAB

Algemene vorming

Je krijgt basisvorming in onder meer HACCP (risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen), rugsparend werken, veilig werken, brand- en snijwonden verzorgen, toegepast rekenen, werkorganisatie, keukenterminologie,…

Stage in een bedrijf

Je vervolgt de opleiding met een vacaturegerichte stage op de werkvloer. De stage geeft je de kans om jouw later beroep te leren kennen en ervaringen op de werkvloer op te doen.

Technische voorkennis is niet nodig, wel veel goesting. Een coach staat je de volledige opleiding bij en volgt je op. Daarnaast bemiddelt deze coach naar werk en helpt je bij het solliciteren. Voor anderstaligen is taalcoaching voorzien (vaktaal en instructietaal), zowel tijdens de opleiding als de stage.

  12 weken opleiding (ma-do) in een atelier onder leiding van een instructeur + 4 weken stage in een bedrijf.*
  Eerstvolgende startdatum: 25 februari 2019
_.__Infosessie: 11 februari 2019 om 10u op onderstaand adres
  Compaan, Antwerpsesteenweg 573, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

*Daarna volgen nog maximaal 3 maanden sollicitatiebegeleiding, bemiddeling en nazorg.

Meer weten?

Koen Cazaerck

Trainer koen.cazaerck@compaan.be
0486 56 78 01