Compaan

Peter Buysse: “Alles verliep erg vlot toen Compaan mij contacteerde of ik tijd en ruimte had op de werkvloer voor een geselecteerde en kort opgeleide kandidaat vanuit het project MetaalMatch. Ik werkte voor instroom van kandidaten vooral met uitzendpartners in de buurt, maar ik had wel interesse in het aanbod. De expertise en ondersteuning vanuit Compaan was voor mij een welkome kennismaking.”

  • Plaatbewerkingsbedrijf
  • Kmo en familiebedrijf
  • Zelzate
  • Opgericht in 1992
  • www.pentas.be

De expertise en ondersteuning vanuit Compaan was voor mij een welkome kennismaking. Ik kon een goed opgeleide en gemotiveerde werknemer via stage inzetten en zelfs aanwerven nadien. Peter buysse, ad interim bedrijfsverantwoordelijke

“Op de werkvloer heb ik niet veel moeten wijzigen. De atelierverantwoordelijke nam de rol van mentor op. Ja, dat is een investering, maar het komt erop neer dat het werk moet verdeeld worden. Ook uitzendkrachten moet men begeleiden in de eerste weken van tewerkstelling. Zoveel extra werk was dit dus niet echt. De vaste collega’s zagen Taha als een nieuwe medewerker ‘in opleiding’ wat veel vertrouwen geeft. Er was direct aanvaarding. We kunnen samen in een goede sfeer werken en kwaliteit leveren voor onze klanten.”

Nieuwe medewerker Taha

“Na 10 weken opleiding via MetaalMatch doorliep Taha een stage bij ons op de werkvloer. Aansluitend, en mede door de positieve evaluatie en inzet van Taha, besliste PentaS de beroepsopleiding (IBO) verder te zetten op de werkvloer. Een succes, want we konden Taha een mooi voorstel doen: een vaste job. De tewerkstelling van Taha is een erg positieve ervaring en voor PentaS een kennismaking met een erg gemotiveerde doelgroep die wij nog niet kenden.”

Meer weten?

Gaia Defer

Arbeidsconsulent MetaalMatch metaalmatch@compaan.be
0478 50 04 05
Tags: