MetaalMatch
Versterk je toekomst | Upgrade your future

MetaalMatch is een initiatief van het sectorfonds TOFAM Oost-Vlaanderen en heeft een opleidings- en screeningsaanbod. De sector metaal en technologie is een boeiende sector met veel toekomst (PC 111). Bedrijven zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers, maar vinden vaak niet de mensen met de juiste kennis of ervaring. Lijkt deze sector iets voor jou? Ontdek het via MetaalMatch! Al heel wat mensen vonden zo een vaste job. MetaalMatch biedt:

Go4Metaal | screening en oriëntering
We helpen je zicht krijgen op je skills en mogelijkheden om in de sector metaal en technologie aan de slag te gaan. In een gevarieerd programma maak je kennis met de sector via een aantal technische en algemene opdrachten. Je ontvangt uitgebreid feedback in de vorm van een competentierapport, gekoppeld aan je VDAB-dossier zodat er goed kan afgestemd worden naar verdere opleiding. De screening en oriëntering kan je los van opleiding volgen.

 Icon - KlokDuur | 5 volle dagen
 Icon - Locatie_  Waar en wanneer | De eerstvolgende screening vindt plaats van 28 januari tot en met 4 februari 2019 te PCVO Scheldeland in Lokeren.

Interesse? Kom naar de infosessie op 21 januari 2019 om 10u te VDAB Sint-Niklaas in de Baron d’Hanisstraat 44. Wil je graag aansluiten? Contacteer Gaia Defer: metaalmatch@compaan.be of 0478 50 04 05

MetaalMatch | opleiding op maat tot metaalbewerker – lasser
Zin in meer? We kijken naar wat je noden zijn om een opleiding op maat samen te stellen. De opleiding bestaat uit:

Icon Arrow - Lang MTechnische vorming Basismodule en uitgebreide module lassen | Basistechnieken metaal | Lastechnologie
Icon Arrow - Lang MAlgemene vorming Planlezen | Opleiding VCA: over veiligheid, gezondheid en milieu | Opfrissen van rekenen ifv de sector | Rechten en plichten | Sollicitatietraining | …
Icon Arrow - Lang MStage in een bedrijf: Je vervolgt de opleiding met een vacaturegerichte stage op de werkvloer. Een blijvende tewerkstelling na de stage is het doel. De stage geeft je de kans om jouw later beroep te leren kennen en ervaringen op de werkvloer op te doen.

Een coach staat je de volledige opleiding bij en volgt je op. Daarnaast bemiddelt deze coach naar werk en helpt je bij het solliciteren.

Icon - KlokDuur | ± 16 weken: voltijdse dagopleiding van 10 weken & een stage van 6 weken in een bedrijf (30 werkdagen)

icon-persoon Aantal plaatsen | 12 cursisten per opleiding

Icon - Locatie_Waar en wanneer | de eerstvolgende opleiding start op maandag 18 februari 2019 te KISP Oudenaarde, Hoogstraat 22, 9700 Oudenaarde.

Interesse? Kom naar een van de infosessies op 10 of 24 januari 2019, telkens om 9u30 te VDAB Oudenaarde in de Koestraat 80. Voorkennis is niet nodig, wel veel goesting, een dosis gezond technisch verstand en een stevige basis NL (1.2. is minimum). Wil je graag aansluiten? Contacteer Gaia Defer: metaalmatch@compaan.be of 0478 50 04 05


De opleiding is kosteloos en je uitkering blijft voor de duur van de opleiding onveranderd. Een tussenkomst in verplaatsingskosten en kinderopvang krijg je van VDAB, inclusief arbeidsongevallenverzekering. Je opleiding volbracht? Als je aan de voorwaarden voldoet, kan je een opleidingspremie ontvangen en na 6 en 12 maand tewerkstelling in een metaalbedrijf een tewerkstellingspremie vanuit het sectorfonds TOFAM Oost-Vlaanderen.

————–

Voor wie?
MetaalMatch is er voor werkzoekenden uit Oost-Vlaanderen. Je hebt een basiskennis rekenen en ruimtelijk inzicht. Een diploma of ervaring met techniek is een troef maar geen voorwaarde. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en je bent fit.

 

Interesse?

 

Contacteer ons! We kijken hoe je best instapt.
 
Vé Noppe & Gaia Defer
T Vé 0475 672 604 – Gaia 0478 500 405
Antwerpsesteenweg 573, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

 

MetaalMatch is een initiatief en samenwerking van
sectorfonds metaal TOFAM Oost-Vlaanderen, Compaan & VDAB.
Klik op onderstaande logo’s voor hun aanbod, actuele informatie en updates.

tofam   Compaan_logo-baseline-CMYK   VDAB logo Blauwe achtergrond