Compaan

Wie zijn wij

Compaan is een sociale onderneming. Onze missie: binnen ons actieterrein Oost-Vlaanderen willen we toonaangevend zijn in het duurzaam, efficiënt en effectief activeren en integreren van mensen met onderbenutte talenten in de arbeidsmarkt, in samenwerking met de bedrijfswereld. En op die manier bijdragen tot de verduurzaming van de economie.

‘We stellen alles in het werk om mensen en jobs te matchen op maat – want elk talent is inzetbaar met inclusief werken en ondernemen.’

Inclusief werken en ondernemen

HR-diensten – Compaan als Werkplekarchitect

Compaan brengt een job dichterbij voor werkzoekenden die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Mensen aannemen die misschien niet het perfecte profiel hebben; het besef groeit ook bij bedrijven dat dat onvermijdelijk is. Inclusieve ondernemers leveren extra inspanningen door hun werkvloer open te stellen voor stages of door extra coaching of opleiding te bieden voor een vlotte (re-)integratie. Compaan adviseert werkgevers over oplossingen voor hun HR-uitdagingen. Ook werknemers kunnen rekenen op de nodige ondersteuning.

Mensen met onderbenutte talenten staan centraal

Het gaat om mensen in moeilijke leefomstandigheden of met randproblemen (familiale situatie, armoede,…), mensen die die de taal niet spreken, jongeren die schoolmoe zijn, mensen met een arbeidsbeperking of (chronische) ziekte, enzovoort. Compaan laat hen groeien richting een duurzame job.

Sociale tewerkstelling – Compaan als maatwerkbedrijf

  

 

  

 

   

 

Compaan telt om en bij de 50 medewerkers die elders moeilijker aan de slag kunnen. We zijn  actief als maatwerkbedrijf – voorheen ‘sociale werkplaats’ – wat betekent dat we werk op maat bieden aan medewerkers  met een beperking.

Jongeren en werkzoekenden bieden we de kans om binnen Compaan werkervaring op te doen. Compaan werkt hiervoor samen met VDAB, OCMW en andere partners.

Meer weten?

Bert Boone

Algemeen directeur bert.boone@compaan.be
0473 23 12 15

Natasja Van Bijlen

Adjunct-directeur natasja.vanbijlen@compaan.be
0477 18 84 19

Zoveel bedrijven en organisaties, zoveel verschillende culturen. Zoveel mensen, zoveel diversiteit. Compaan werkt vanuit dit respectvol omgaan met alle betrokkenen.