Compaan

Wie zijn wij

Compaan wil mensen met onderbenutte talenten duurzaam en doelgericht activeren en integreren in de arbeidsmarkt. Dit doen we samen met bedrijven en beleidsvoerders. Zo willen we bijdragen tot de verduurzaming van de economie.

We stellen alles in het werk om mensen en jobs te matchen op maat. Want elk talent is inzetbaar met inclusief werken en ondernemen.

Inclusief werken en ondernemen

HR-diensten met gespecialiseerde coaching op maat

Compaan brengt een job dichterbij voor werkzoekenden met recht op intensieve of gespecialiseerde ondersteuning in hun zoektocht naar werk. Mensen aannemen die misschien niet het perfecte profiel hebben; het besef groeit ook bij werkgevers dat dat onvermijdelijk is. Inclusieve ondernemers leveren extra inspanningen door hun werkvloer open te stellen voor stages of door extra coaching of opleiding te bieden voor een vlotte (re-)integratie. Compaan adviseert werkgevers over oplossingen voor hun HR-uitdagingen. Ook werknemers kunnen rekenen op de nodige ondersteuning.

Sociale tewerkstelling (biobakkerij, restaurant, traiteur, schoonmaak en atelier in hout, metaal en natuursteen)

  

 

  

 

 

Compaan telt om en bij de 50 medewerkers die elders moeilijker aan de slag kunnen. We zijn  actief als maatwerkbedrijf – voorheen ‘sociale werkplaats’ – wat betekent dat we werk op maat bieden aan medewerkers  met extra ondersteuningsnood.

Jongeren en werkzoekenden bieden we werkervaringskansen binnen Compaan. We werken hiervoor samen met VDAB, OCMW en andere partners.

Meer weten?

Natasja Van Bijlen

Directeur natasja.vanbijlen@compaan.be
0477 18 84 19

Bert Boone

Dagelijks bestuurder bert.boone@compaan.be
0473 23 12 15

Zoveel bedrijven en organisaties, zoveel verschillende culturen. Zoveel mensen, zoveel diversiteit. Compaan werkt vanuit dit respectvol omgaan met alle betrokkenen.