Compaan

Moet je als restaurant of horecabedrijf je kaart beperkter opstellen dan je zou willen (moeilijk gekwalificeerd personeel te vinden, stijgende loonkosten, strenge voedselveiligheidsnormen,…)?

Compaan kan helpen! Wij investeerden in snelkoeling, stoomkoken, koelcellen, vloerovens, vacumeer- en verpakkingsmachines. Zo kunnen we samen met jou, op basis van je signatuurproducten, een heerlijk aanbod creëren voor klanten die steeds meer op zoek gaan naar diverse, duurzame, gezonde en vooral lekkere producten.

Wij bereiden je verse lasagne, stoofschotels, pizzabodems, enzovoort in grote hoeveelheden en leveren deze op bestelling bij je af. Indien gewenst kan dit op basis van eigen recepten en grondstoffen.

Zelf volgen we als foodies steeds de markttrends. We kunnen je adviseren in het ontwerp van recepten op basis van je geprefereerde grondstoffen. We hebben expertise en knowhow in veggie en vegan koken.

Uitbesteden met sociale impact

Uitbesteden aan Compaan betekent niet alleen dat je loon- en uitrustingskosten kan uitsparen, het betekent ook bijdragen aan de missie van Compaan: tewerkstelling creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.